• Sinds 2008 actief
  • +65.000 tevreden gasten per jaar
  • Ontvang een offerte binnen 24 uur
Home » Projecten » BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar

BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar

Succesvolle bedrijfsopening bij Mainfreight Utrecht

“Huur onze BBQ cateraar met onze unieke mobiele bar, de “Bar on Wheels” met professionele barmedewerkers & een compleet verzorgde BBQ catering.”

Op 24 mei 2024 hebben wij de eer gehad om de bedrijfsopening van Mainfreight Utrecht te verzorgen. Als gerenommeerde BBQ cateraar Utrecht hebben we gezorgd voor een onvergetelijke ervaring voor de 120 gasten. Onze mobiele bar “Bar on Wheels” met professionele barmedewerkers stond centraal tijdens het evenement, wat de sfeer en gastvrijheid naar een hoger niveau tilde.

Start met koffie, thee & petit fours met bedrijfslogo van Mainfreight

De feestelijke opening begon met een heerlijke petit four met het logo van Mainfreight, geserveerd met koffie en thee. Dit zorgde voor een warme en gastvrije ontvangst van de gasten, wat de toon zette voor de rest van de avond.

Speech en canapé hapjes

Na de ontvangst volgde een inspirerende speech, waarbij belangrijke mijlpalen en toekomstplannen van Mainfreight Utrecht werden gedeeld. Tijdens de speech werden er heerlijke canapé hapjes rondgedeeld, waardoor de gasten konden genieten van culinaire hoogstandjes. Na de speech werd er geproost met een glas bubbels en werd aansluitend na de borrel met hapjes de BBQ aangestoken.

Bar on Wheels

BBQ Cateraar Utrecht

Complete BBQ catering met toebehoren & een zalig saladebuffet

Na de speech werd de BBQ aangestoken, wat het hoogtepunt van de avond markeerde. Als BBQ cateraar Utrecht hebben we een uitgebreid en smaakvol BBQ-menu samengesteld met oa. Black Angus burgers, Köfte spiezen, Gemarineerde (halal) kipdijsaté en verschillende vegetarische gerechten.

Daarnaast stond er een rijkelijk gevuld saladebuffet klaar, versgebakken brood met huisgemaakte kruidenboter wat zorgde voor een perfecte balans en variëteit aan gerechten.

Onze mobiele bar “Bar on Wheels” met barmedewerkers was een groot succes. De professionele barmedewerkers zorgden voor een vlotte en vriendelijke service, waarbij diverse dranken (Spumante, bier, wijn en fris) werden geserveerd.

Dit gaf de gasten de mogelijkheid om te genieten van verfrissende drankjes terwijl ze aan het netwerken waren en de feestelijke sfeer in zich opnamen.

Deze bedrijven hebben al de voordelen van onze Bar on Wheels mogen ervaren.

 

BarOnWheels

Elk evenement uniek

Bij Bar on Wheels begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen door onze barconcepten naadloos af te stemmen op jouw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om een intieme huwelijksreceptie, een bruisende bedrijfsborrel of een sprankelend jubileumfeest, we leveren maatwerk dat jouw gasten keer op keer zal verbazen.

Binnen 24 uur een offerte

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat en ontdek hoe Bar on Wheels jouw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring kan maken. Laat ons jouw feest naar nieuwe hoogten tillen terwijl we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Gallerij

Word deel van ons verhaal

BBQ cateraar in Utrecht reserveren met bar?

Vul je gegevens in, omschrijf waarvoor je ons zou willen reserveren en vraag een vrijblijvende offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer inspiratie bekijken

Mobiele bar in Heemstede

Mobiele bar in Heemstede

Home » Projecten » BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar Mobiele bar in Heemstede Beschikbaarheid-aanvragen Bar on Wheels Tuinfeest in Heemstede met onze mobiele bar en hapjes Bij de familie De Boer uit Heemstede mochten we ons mobiele barconcept met hapjes voor hun...

Lees meer
Borrel op kantoor

Borrel op kantoor

Home » Projecten » BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar Borrel op kantoor Beschikbaarheid aanvragen Bar on Wheels Kantoor bij Smith & Co Het was een drukke vrijdagmiddag op kantoor bij Smith & Co. Het team had hard gewerkt aan een belangrijk project en...

Lees meer
Huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Home » Projecten » BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar Huwelijksfeest Beschikbaarheid aanvragen Bar on Wheels Huwelijksfeest met mobiele bar Huwelijksfeest met mobiele bar reserveren? Bij Bar on Wheels vieren we de liefde met stijl en flair! Of je nu een intieme...

Lees meer