• Sinds 2008 actief
  • +65.000 tevreden gasten per jaar
  • Ontvang een offerte binnen 24 uur
Home » Zakelijk

Zakelijk

brewery-18

Zakelijke borrel organiseren?

Bij Bar on Wheels geloven we dat zakelijke borrels net zo belangrijk zijn als ze leuk zijn.

Met onze mobiele bar brengen we de perfecte mix van professionaliteit en plezier naar jouw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een borrel op kantoor, een stand op een beurs, een zakelijk evenement, een bedrijfsfeest, een promotie/branding van een nieuw product, een pensionering, jubileum, eerste paal viering, kerstborrel of zelfs een festival – wij staan klaar om jouw zakelijke bijeenkomst te laten sprankelen.

Deze bedrijven hebben al de voordelen van onze Bar on Wheels mogen ervaren.

 

Jouw zakelijke borrel transformeren

Zakelijke borrel

Onze diverse barconcepten zijn ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen, terwijl we een sfeer van professionaliteit en gastvrijheid behouden. Of je nu indruk wilt maken op klanten, medewerkers wilt bedanken of gewoon wilt vieren wat er te vieren valt, onze mobiele bar voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Laat ons jouw zakelijke borrel transformeren tot een gedenkwaardig evenement waarbij we niet alleen drankjes serveren, maar ook jouw merk versterken en relaties opbouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw zakelijke borrel tot een succes kunnen maken met Bar on Wheels!

Proost!
Bar on Wheels

brewery-21

Dus, waar wacht je nog op?

Maak een afspraak!