• Sinds 2008 actief
  • +65.000 tevreden gasten per jaar
  • Ontvang een offerte binnen 24 uur
Home » Mobiele bar » Borrel met hapjes

Borrel met hapjes

brewery-18

Borrel met hapjes reserveren

Bij Bar on Wheels geloven we dat de combinatie van smaakvolle drankjes en heerlijke hapjes de sleutel is tot een geslaagde borrel. Onze uitgebreide selectie van verrukkelijke hapjes, variërend van luxe hapjes tot kaas-worst en van klassiek tot verrassend, zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

 

Of je nu een informele borrel met vrienden organiseert of een zakelijke netwerkbijeenkomst plant, onze borrel met hapjes zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer, waarin gasten kunnen genieten van heerlijke smaken en goede gesprekken.

Borrel met hapjes catering!

Laat ons jouw borrel tot leven brengen

Bij Bar on Wheels streven we ernaar om jouw borrel tot een onvergetelijke ervaring te maken. Laat ons jouw borrel tot leven brengen met onze culinaire creaties en vakkundige service, zodat jij kunt ontspannen en genieten van het moment.

Proost op gezelligheid en goed gezelschap – proost op een onvergetelijke borrel met  hapjes catering!

Wij nemen alle zorgen uit handen, van het leveren van de bar tot het voorbereiden van de drankjes en het serveren van heerlijke catering. Jouw enige taak is om te genieten van het feest en de tijd door te brengen met jouw gasten, terwijl wij zorgen voor de rest.

Ontzorgen de complete borrel met barmedewerkers en bedienend personeel, zodat jij je alleen hoeft te concentreren op het gezelschap en de gezelligheid.

Proost!
Bar on Wheels

brewery-21

Dus, waar wacht je nog op?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen transformeren met onze mobiele bar en bijpassende concepten.