• Sinds 2008 actief
  • +65.000 tevreden gasten per jaar
  • Ontvang een offerte binnen 24 uur
Home » Projecten » Borrel op kantoor

Borrel op kantoor

Bar on Wheels

Kantoor bij Smith & Co

Het was een drukke vrijdagmiddag op kantoor bij Smith & Co. Het team had hard gewerkt aan een belangrijk project en verdiende wel wat ontspanning. De klok sloeg vijf uur en de kantoorruimte vulde zich met opgewonden gesprekken over weekendplannen en verlangens naar een welverdiende pauze.

Terwijl de werknemers zich verzamelden rond de centrale ruimte van het kantoor, verschenen wij metde Bar on Wheels, stralend en uitnodigend. Het was alsof de hele week stress en spanning in één keer van ieders schouders viel bij het zien van de kleurrijke wijnen en sprankelende drankjes die werden geserveerd.

De keuze was overweldigend, er was voor elk wat wils. Terwijl sommigen genoten van verfrissende gin-tonics en anderen zich waagden aan een goed glas wijn, werden er overal lachende gezichten en opgetogen gesprekken uitgewisseld.

Bar on Wheels

live BBQ party

vleeswaren. Aansluitend een live BBQ party, waar koks sissende hamburgers en smakelijke kebabs bereidden.

 Maar het hoogtepunt van de avond was het feestarrangement met een DJ, die het kantoor veranderde in een dansvloer en het team liet swingen op de nieuwste hits. Het was een feest dat niemand snel zou vergeten, een viering van hard werken, samenwerken en vriendschap.

Terwijl de laatste noten van de muziek wegstierven en de laatste gasten met een glimlach op hun gezicht huiswaarts keerden, keek het team terug op een onvergetelijke avond – een avond van ontspanning, plezier en samenzijn op kantoor.

 Wil jij ook zo’n feest op het werk organiseren? Vraag vrijblijvend om informatie en wij gaan met jou in gesprek om er een onvergetelijke avond van te maken voor al je collega’s

Deze bedrijven hebben al de voordelen van onze Bar on Wheels mogen ervaren.

 

BarOnWheels

Elk evenement uniek

Bij Bar on Wheels begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen door onze barconcepten naadloos af te stemmen op jouw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om een intieme huwelijksreceptie, een bruisende bedrijfsborrel of een sprankelend jubileumfeest, we leveren maatwerk dat jouw gasten keer op keer zal verbazen.

Binnen 24 uur een offerte

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat en ontdek hoe Bar on Wheels jouw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring kan maken. Laat ons jouw feest naar nieuwe hoogten tillen terwijl we samen herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Gallerij

Word deel van ons verhaal

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog meer inspiratie bekijken

BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar

BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar

Home » Projecten » Borrel op kantoor BBQ cateraar Utrecht met mobiele bar Beschikbaarheid aanvragen Succesvolle bedrijfsopening bij Mainfreight Utrecht “Huur onze BBQ cateraar met onze unieke mobiele bar, de “Bar on Wheels” met professionele...

Lees meer
Mobiele bar in Heemstede

Mobiele bar in Heemstede

Home » Projecten » Borrel op kantoor Mobiele bar in Heemstede Beschikbaarheid-aanvragen Bar on Wheels Tuinfeest in Heemstede met onze mobiele bar en hapjes Bij de familie De Boer uit Heemstede mochten we ons mobiele barconcept met hapjes voor hun speciale...

Lees meer
Huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Home » Projecten » Borrel op kantoor Huwelijksfeest Beschikbaarheid aanvragen Bar on Wheels Huwelijksfeest met mobiele bar Huwelijksfeest met mobiele bar reserveren? Bij Bar on Wheels vieren we de liefde met stijl en flair! Of je nu een intieme ceremonie in de tuin...

Lees meer