• Sinds 2008 actief
  • +65.000 tevreden gasten per jaar
  • Ontvang een offerte binnen 24 uur
Home » Particulier

Particulier

brewery-18

Onvergetelijke gebeurtenis

Bij Bar on Wheels streven we ernaar om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Of je nu een huwelijksfeest, verjaardagsfeest, tuinfeest of communie viert, wij bieden een scala aan barconcepten om voor jouw feest een sprankelende sfeer te creëren die je gasten nog lang zullen herinneren.

 Met onze mobiele bar brengen we de feestelijke sfeer rechtstreeks naar jouw locatie, of het nu gaat om een intieme bijeenkomst in de achtertuin of een groots feest in een gehuurde locatie. Onze diverse barconcepten omvatten alles, van verfijnde wijnen tot verfrissende bieren, waardoor er voor elk wat wils is

Bar on Wheels

Laat ons jouw feest transformeren

Met onze professionele service en creatieve drankjes, terwijl je geniet van het gezelschap van je dierbaren. Of het nu gaat om het vieren van een mijlpaal in het leven of gewoon om samen te zijn, onze Bar on Wheels voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid en creëert een warme en gastvrije sfeer waarin herinneringen worden gemaakt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw borrel kunnen verlevendigen met onze Bar on Wheels en bijpassende concepten. Bij Bar on Wheels maken we van elk feest een sprankelend succes!

Proost!
Bar on Wheels

brewery-21

Dus, waar wacht je nog op?

Maak een afspraak!