• Sinds 2008 actief
  • +65.000 tevreden gasten per jaar
  • Ontvang een offerte binnen 24 uur
Home » Bar met catering

Bar met catering

brewery-18

Mobiele bar met catering reserveren?

Bar met catering

Wij serveren niet alleen dranken, maar ook een culinaire beleving!

Met onze ervaren chefs tillen wij het feest of evenement naar nieuwe hoogtes. Bij Bar on Wheels geloven we dat lekker eten en drinken de sleutel zijn tot een geslaagd feest, en daarom hebben we een scala aan heerlijke cateringopties samengesteld om jouw gasten te verwennen.

Een informele borrel met heerlijke hapjes, een sfeervolle borrelplank om te delen, een sissende BBQ party, een uitgebreid werelds buffet, een verfijnd walking dinner of een knallend feestarrangement met DJ en lichtshow, wij hebben de perfecte combinatie van eten, drinken en entertainment voor jouw speciale gelegenheid.

Bar met catering

Een hapje en drankje tegelijk

Ontdek onze verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen over onze diverse culinaire opties en hoe je ze kunt combineren met onze mobiele bar voor een onvergetelijke ervaring. Ga je voor een ontspannen tuinfeest, borrel op het werk of een chic gala-evenement, onze cateringconcepten zijn ontworpen om jouw gasten te verrassen en te verwennen, terwijl ons professionele team zorgt voor een vlekkeloze service van begin tot eind.

Laat ons jouw feest transformeren in een gastronomisch avontuur waar smaken samenkomen en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Bij Bar on Wheels zijn we gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke momenten, één hapje en drankje tegelijk.

Proost!
Bar on Wheels

brewery-21

Dus, waar wacht je nog op?

Maak een afspraak!